skip to Main Content

Een goed huidzorgplan brengt een aantal voordelen met zich mee. De adviseurs van Lucos Skincare stellen daarom kosteloos een passend huidzorgplan op, zodat u optimaal van deze voordelen kunt genieten.

GARANTIE VOOR EEN GEZONDE HUID

Het Lucos pakket bestaat uit kwaliteitsvolle, huidvriendelijke producten die doorgaans bij de gebruikers op een hoge acceptatie kunnen rekenen en erg makkelijk te gebruiken zijn. Met de cyclus beschermen-reinigen-verzorgen kom je dan ook op een systematische manier snel tot een gezonde huid op de werkplek

ECONOMISCH IN GEBRUIK

Het Lucos Skincare concept garandeert dat uw huidzorgplan ook economisch uitvoerbaar blijft. Daarvoor zorgen krachtige producten met een kleine dosering per gebruiksbeurt in optimaal afgestelde dispensersystemen. Voor deze dispensers bestaat trouwens de mogelijkheid tot (gratis) bruikleen.

ECOLOGISCH VERANTWOORD

Ook op het vlak van milieubewustheid scoren de producten van Lucos Skincare uitstekend. Zo bevatten ze milieuvriendelijke ingrediënten, biologisch afbreekbare detergenten en is de schuurkorrel in onze industriële handreinigers vervaardigd uit natuurlijk olijfpittenmeel. Onze verpakkingen zijn recyclebaar en de softflessen, voor gebruik in de dispensers, trekken vacuüm zodat het afvalvolume sterk vermindert.

OPTIMALE HYGIENE

Het gesloten Lucos Vario dispensersysteem staat borg voor optimale hygiëne. Door de pomp op de fles en niet op de dispenser te plaatsen, komt het product immers niet in contact met de dispenser of de vervuiling, zodat geen contaminatie kan optreden. De fles wordt bovendien integraal vervangen wanneer ze leeg is; bijgevolg is ook hier geen contaminatie mogelijk zoals in bijvul- of open systemen

Back To Top