skip to Main Content

Huidverzorging, de finishing touch!

De derde en laatste pijler van het Lucos professioneel huidzorgplan is het thema huidverzorging. Na een (dag)taak waarbij de huid/handen zwaar belast werden met allerlei vervuilingen, is het cruciaal de huid te voeden met een regenererend verzorgingsproduct. Zelfs na het gebruik van huidvriendelijke reinigers en preventieve huidbeschermende producten is dit nodig. Het natuurlijk herstellend vermogen van de huid kan de schade aan de huid slechts tot op zekere hoogte compenseren. Het gevolg is een blijvend beschadigde en vroegtijdig verouderde huid. De verzorgingsproducten van Lucos Skincare bieden hier de gepaste oplossing.

Door een regelmatige en systematische verzorging kan een gezonde huid verkregen én behouden worden. Huidverzorgende producten stimuleren de natuurlijke regenererende kracht van de menselijke huid en verstevigen op die manier de barrièrefunctie. Ze voeden de huid met vetten, vocht en vochtbindende bestanddelen die gedurende de werkdag aan de huid worden onttrokken. Hierdoor kan de huid gedurende de vrije tijd herstellen van de beroepsmatige belastingen.

Huidverzorgingsproducten worden gekozen naargelang het type en de staat van de huid. Bij werknemers met een normale huid volstaat het dagelijks een iets lichter huidverzorgingsproduct aan te brengen na het werk. Mensen met een droge en/of zwaar belaste huid zijn eerder gebaat bij een zwaardere crème die de huid intenser gaat voeden en hervetten.

Het Lucos Skincare pakket bevat twee verschillende verzorgingsproducten die elk een aantal verzorgende bestanddelen bevatten zoals allantoïne, panthenol, ureum en bisabolol. Deze zorgen voor het nodige vocht, vochtbinding, vettende bestanddelen en herstel van de huid.

  • Lucos Care Hand & Body is een lotion die geschikt is voor een normale huid en gebruikt kan worden voor handen, gelaat en de rest van het lichaam. Door zijn snel intrekkend vermogen laat hij geen storende vette film na op de huid.
  • Lucos Care Intense is een crème voor droge, ruwe en sterk belaste huid, bruikbaar voor handen en gelaat, die doeltreffend en langdurig werkt.

Gebruiksaanwijzing huidverzorgers

Producten, voor huidverzorging wordt op de volgende manier toegepast:

  • Breng een kleine hoeveelheid aan op de rug van een droge, schone hand.
  • Verspreid over de handen en wrijf zorgvuldig in, ook tussen de vingers
  • Vergeet de ruimte tussen de vingers, het nagelbed en de vingertoppen niet.
Back To Top